Frees mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Verschillende werktuigen
  • Officiële Iseki-dealer

Een frees voor uw mini-tractor in Beneden-Leeuwen

Als u een frees voor uw mini-tractor wilt kopen, vindt u bij Goedhart Mini Tractoren in Beneden-Leeuwen gegarandeerd wat u nodig heeft. Met behulp van deskundig advies helpen onze specialisten u bij het vinden van het geschikte onderdeel voor uw werkzaamheden. Wij denken graag met u mee, zodat u snel weer aan de slag kunt!

Bekijk ons volledige aanbod

Wat is de functie van een frees op uw mini-tractor?

Met een frees op uw mini-tractor bewerkt u de grond waar u op verbouwt. Dit werktuig werkt niet hetzelfde als een ploeg op uw mini-tractor, want met een frees bewerkt u de grond zonder deze te keren. De grond wordt door elkaar geroerd en in één keer klaargemaakt om te bezaaien. Bij ons kiest u een frees voor uw mini-tractor in de werkbreedte die u nodig heeft. In ons ruime aanbod vindt u verschillende soorten frezen.

Profiteer van ruim 25 jaar aan ervaring

Heeft u een gebruikte mini-tractor aangeschaft en zoekt u hiervoor een geschikte frees? Dan helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Al meer dan 25 jaar bieden wij met enthousiasme onze klanten diverse mini-trekkers en toebehoren aan. Wanneer u een product wilt aanschaffen, nodigen wij u graag uit op onze vestiging. Bel hiervoor naar 06-15150550 of 06-20179557. Ook voor direct advies kunt u contact met ons opnemen.

Producten