Gebruikte mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Officiële Iseki-dealer
  • Verschillende werktuigen

Een gebruikte mini-tractor kopen

De aanschaf van een gebruikte mini-tractor is een uitstekende oplossing wanneer u een tractor wilt van hoge kwaliteit, die tegelijkertijd voordelig is. Bij Goedhart Mini Tractoren, in Beneden-Leeuwen, vindt u een ruim assortiment aan gebruikte én nieuwe mini-tractors. Daarnaast bieden wij een gevarieerd aanbod aan toebehoren voor uw gebruikte mini-tractor. Denk hierbij aan tuintrekkers of een tractor voor de tuinbouw bij u in Gelderland. Kortom, wij zijn een totaalleverancier voor al uw landbouwvoertuigen.

Bekijk ons volledige aanbod

Bij ons kiest u voor een gebruikte mini-tractor of tuintrekker met garantie

Zoekt u een gebruikte mini-tractor of tuintrekker voor het onderhouden van een manege of het uitvoeren van werkzaamheden rondom uw woning, op uw weide of in de tuinbouw? Wij hebben het meest ruime assortiment voor u beschikbaar, waarin u onder andere tuintrekkers en mini-trekkers vindt. Schaf uw tweedehands mini-tractor en tuintrekkers aan tegen een scherpe prijs en profiteer van een levering met garantie. De tractoren die u bij ons koopt, worden op voorhand volledig nagekeken en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen, zoals een accu of filters. De tractor die u bij ons koopt kunt u dan ook nog jaren gebruiken voor tuinbouw en andere toepassingen. Enkele merken van mini-tractoren die wij aanbieden, zijn:

U vindt bij ons een tractor die geschikt is voor de tuinbouw

In ons aanbod vindt u tuintrekkers in allerlei soorten en maten, waaronder een tractor die geschikt is voor tuinbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinmaaiers. Ook voor bodembewerking hebben we diverse toebehoren beschikbaar. Zoekt u een speciale tuintrekker of tractor voor de tuinbouw? Laat het onze specialisten weten, wij helpen u graag.

Koop uw tractor voor de tuinbouw bij ons

Als u op zoek bent naar een tuintrekker of een gebruikte mini-tractor van goede kwaliteit, vindt u bij ons gegarandeerd wat u zoekt. Bekijk ons aanbod aan mini-tractoren en vraag eventueel om deskundig advies aan onze specialisten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en gebruiken graag onze kennis om u zo goed mogelijk te helpen. Wanneer u interesse heeft in een bepaald type gebruikte mini-tractor of een van de tuintrekkers, belt u naar 06-15150550 of 06-20179557. Vervolgens nodigen we u graag uit om de gewenste mini-tractor, tuintrekkers of tractor voor de tuinbouw te komen bekijken bij onze vestiging.

Producten