Tuintrekker
  • Talloze miniwerktuigen
  • Nieuwe of gebruikte mini-trekkers
  • Bevorder de groei van uw gazon

Tuintrekker

Een zitmaaier voor uw tuin die een scala aan mogelijkheden biedt, is de tuintrekker. Bent u op zoek naar een machine om comfortabel, snel en efficiënt te maaien? Werkt u op heuvelachtig terrein waar een krachtigere motor voor vereist is? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment aan tuintrekkers op onze website. Hier vindt u tevens alle uitbreidingen om de nodige werkzaamheden met uw tuintrekker uit te kunnen voeren.

De kracht en multifunctionaliteit van een tuintrekker

Een tuintrekker wordt ook wel een subcompacttrekker genoemd. Deze heeft een sterkere motor dan een zitmaaier, waardoor je er meer mee kunt doen en op heuvelachtige terreinen gemakkelijker werkt. De brede en stevige wielen zijn bovendien geschikt voor allerlei soorten ondergrond. De tuintrekker is op vele manieren aan te passen aan de werkzaamheden die u in de tuin uitvoert. Er zijn diverse producenten die deze trekker op de markt hebben gebracht, waaronder John Deere en Kubota.

Maak uw keuze met ons advies

Op zoek naar een écht duurzame en krachtige maaier of mini-tractor? Dan helpen we u graag bij uw keuze. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in mini-tractoren, maaimachines en vele toebehoren. We kunnen u hiermee uitgebreid adviseren. Bel gerust naar 06-15150550 of 06-20179557. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde nieuwe of gebruikte tuintrekker, nodigen we u graag uit bij de vestiging van Goedhart Mini Tractoren.

Producten