Rotoreg mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Verschillende werktuigen
  • Officiële Iseki-dealer

Een rotoreg voor uw mini-tractor

Bent u op zoek naar een rotoreg voor uw mini-tractor met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan is Goedhart Mini Tractoren in Beneden-Leeuwen de perfecte plek voor u. Niet alleen vindt u bij ons kwalitatieve kleine trekkers met een zeer divers palet aan werktuigen die hierop bevestigd kunnen worden; wij voorzien u ook van het beste advies. Met meer dan 25 jaar ervaring en opgebouwde kennis over werktuigen zoals de rotoreg, zorgen wij dat u de juiste keuze voor uw mini-tractor maakt.

Bekijk ons volledige aanbod

Waarvoor gebruikt u de rotoreg op uw mini-tractor?

Wanneer u bijvoorbeeld een gazon wilt aanleggen, is het belangrijk om de bodem goed om te spitten. Dit doet u bijvoorbeeld met een frees voor uw mini-tractor. Omdat vervolgens de grond vrij hobbelachtig blijft, is het nodig om deze te harken. Met een rotoreg op uw mini-tractor gebeurt dit snel en efficiënt. De rotoreg breekt klonten aarde in kleinere stukken, waardoor de bodem losser wordt en lucht er beter bij kan. Op die manier wordt de bodem klaargemaakt voor verdere bewerking, bijvoorbeeld voor het aanleggen van beplanting.

Uw leverancier van mini-tractoren en toebehoren

Bent u naast werktuigen ook op zoek naar een nieuwe mini-trekker? Ook hiervan vindt u op onze website een groot aanbod. Zowel nieuwe als gebruikte machines en werktuigen kunt u op onze vestiging in Beneden-Leeuwen komen bekijken. Bij ons profiteert u ook van garantie op gebruikte materialen. Zo schaft u voordelig uw mini-tractor aan met een rotoreg of ander werktuig. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een product of advies behoeft. Onze specialisten staan voor u klaar!

Producten