John Deere mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Verschillende werktuigen
  • Officiële Iseki-dealer

Een mini-tractor van John Deere

Op zoek naar een altijd betrouwbare John Deere mini-tractor? Goedhart Mini Tractoren helpt u graag bij het kiezen van de juiste mini-tractoren voor uw werkzaamheden. Een mini-tractor van het bekende merk John Deere is multifunctioneel, krachtig en gebruiksvriendelijk. Heeft u belangstelling voor dit merk en heeft u enkel nog goed advies nodig? Ook dan zijn onze specialisten u uiteraard graag van dienst.

Bekijk ons volledige aanbod

John Deere biedt een mini-tractor waarmee u uw werkzaamheden professioneel uitvoert

Het aanschaffen van een compacte trekker is een goede investering wanneer u stukken grond bij u thuis wilt bewerken. De compactheid in combinatie met de kracht die een mini-tractor van John Deere geeft, maakt het ten zeerste de moeite waard om deze op uw terrein in te zetten. Een model dat wij aanbieden is bijvoorbeeld de John Deere 2210 mini-tractor met maaidek, 3-cilinder dieselmotor, 23 pk-motorvermogen en brede gazonbanden. Of kies voor de nog krachtigere John Deere 1025r met voorlader. U ontvangt – indien gewenst – het nodige advies bij uw keuze, zodat u het juiste voertuig kiest voor uw situatie. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere mini-tractoren.

Vind uw nieuwe trekker in ons aanbod

Naast een mini-tractor van John Deere koopt u bij ons ook diverse toebehoren, zoals een rotoreg voor uw mini-tractor. Onze vakmensen hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en voorzien u graag van advies en informatie over deze en onze andere miniwerktuigen. Bel naar 06-15150550 of 06-20179557 om contact met ons op te nemen.

Producten