Weidesleep mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Verschillende werktuigen
  • Officiële Iseki-dealer

Een weidesleep voor uw mini-tractor

Dé plek om een weidesleep voor uw mini-tractor aan te schaffen, is bij Goedhart Mini Tractoren in Beneden-Leeuwen. Bij ons vindt u een groot aanbod aan kleine tractoren en toebehoren. Deze zijn bij ons van verschillende bekende merken verkrijgbaar. U vertrouwt op producten van goede kwaliteit, of u nu kiest voor nieuwe of gebruikte machines. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste machine voor uw werkzaamheden.

De functie van een weidesleep voor een mini-tractor

Met een weidesleep op uw mini-tractor verdeelt u grote stukken aarde over het oppervlak en laat u het gras van uw landbouwperceel luchten. Hierdoor ontvangt het gras meer licht en lucht, wat de groei ervan stimuleert. Bovendien ziet het er ook een stuk netter uit! Een weidesleep is dan ook zeker een handig hulpmiddel voor uw eigen mini-trekker die u gebruikt op uw erf, zeker wanneer er een groot terrein met gras verlucht moet worden. U heeft keuze uit diverse afmetingen voor de weidesleep voor uw mini-tractor. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste afmeting.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Heeft u interesse in een bepaalde weidesleep voor uw mini-tractor of een ander miniwerktuig en wilt u advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op en stel uw vragen. Met 25 jaar aan ervaring helpen wij u bij het vinden van het juiste product. Naast een weidesleep koopt u bij ons ook een rotoreg voor uw mini-tractor, om uw land mee te bewerken.

Producten