Kubota mini-tractor
  • Compacte tractors voor kleine klussen
  • Verschillende werktuigen
  • Officiële Iseki-dealer

Een mini-tractor van Kubota

Wilt u van Kubota een mini-tractor kopen? Bij Goedhart Mini Tractoren in Beneden-Leeuwen vindt u diverse kleine tractoren van allerlei merken. Wij verkopen ook de nodige toebehoren voor uw mini-Kubota-tractor in ons assortiment in Gelderland. Kubota is een bekend merk en de mini-tractor is zowel in nieuwe als gebruikte vorm verkrijgbaar bij onze vestiging. Dit is afhankelijk van het actuele aanbod. Hoe dan ook krijgt u op uw aankoop een garantieperiode en een uitstekende service.

Bekijk ons volledige aanbod

Kubota biedt een mini-tractor die uw werk eenvoudiger maakt

Bent u op zoek naar een nieuwe mini-trekker? De mini-tractor van het merk Kubota wordt wereldwijd voor veel verschillende werkzaamheden ingezet. Zo gebruikt u het niet alleen om grasvelden mee te maaien, maar ook om bijvoorbeeld grote hoeveelheden mest en hooibalen snel te verplaatsen. De mini-Kubota-tractor is compact, sterk en heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons vindt u van Kubota bijvoorbeeld de B1220 mini-tractor met grondfrees. Deze heeft een 2-cilinder dieselmotor, 12 pk motorvermogen en een driepuntshefset en wordt geleverd inclusief frees voor uw mini-tractor, met 85 cm werkbreedte.

Kom langs in onze vestiging om uw nieuwe werktuig te bekijken

Wanneer u een ervaren aanbieder en specialist zoekt op het gebied van nieuwe en gebruikte mini-tractoren, helpen wij u graag. U vindt bij ons een mini-tractor van Kubota die aan al uw eisen voldoet. Kom de mini-Kubota-tractor bekijken in onze vestiging of neem contact met ons op voor meer informatie over het werktuig. Ook schaft u bij ons diverse toebehoren aan, zoals een weidesleep voor uw mini-tractor.

Producten